آغاز سال نو با شکفتگی، سرزندگی و پویایی همراه است و یکی از این رخدادهای مهم و تاریخی این ماه، روز ۱۲ فروردین سال ۵۸ است.
پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷، به دعوت امام خمینی (ره) همهپرسی حکومت جمهوری اسلامی ایران در روزهای ۱۰ و ۱۱ فروردین ۱۳۵۸ در سراسر ایران برگزار شد و ۹۸.۲ درصد واجدین شرکت در همهپرسی با دادن رای “آری”، با برقراری حکومت جمهوری اسلامی موافقت کردند.
یکی از باعظمتترین روزهای تاریخ تقویم کشور که شکوه جمهوری اسلامی ایران را به رخ میکشد ۱۲ فروردین است، روزی که مردم قاطعانه بین آری و نه بیش از ۹۸ درصد رأی اعتماد به بنای نظام جمهوری اسلامی ایران دادند.
تنها دو ماه پس از پیروزی انقلاب ۵۷ و در بهاران سال ۵۸ یکبار دیگر بهار انقلاب با اعتماد مردم به دولت تازه تأسیس شکوفه داد. هر چند دولت و نظام تازه تأسیس در روزهای ابتدایی خود بحرانها، توطئه و انتحارهای زیادی را پشت سر گذاشت اما در نهایت تبدیل به درخت تنومندی شده که ریشهای به محکمی کل تاریخ کشور و مردم دارد.
این انقلاب روزهای سخت بسیاری به خود دید، و روزهایی به مراتب سختتری را پیشرو خواهد داشت ولی نقطه عطف این انقلاب بودنهایی از جنس مردم است، مردمی که روزهای سخت بیشتر پشت و پناه انقلاب بودند.
۱۲ فروردین یکی از روزهای تاریخی و مهم کشور است، روزی که بهار انقلاب برای بار دوم بعد از ۲۲ بهمن تکرار میشود.
۲۵۰۰ سال استبداد و سلطنت، شاه و شاهنشاهی بالاخره در ۱۲ فروردین تابوی اقتدار پوشالیاش درهم شکست و تبدیل به آزادی، جمهوری و اسلامی شد.
مبارزات مردم در برابر ظلم و ستم تبدیل به انقلاب اسلامی شد
سالها خفهخان و زور و ستم در روز ۱۲ فروردین شکوفه داد و با مبارزه و دادخواهی مردم تبدیل انقلابی شد که نتیجه آن جمهوری اسلامی بود.
مبارزات ضد سلطنتی و طاغوتی مردم با شعار استقلال و آزادی در نهایت جمهوری را خلق کرد که اسلامی ناب را در دل خود داشت، رأی مردم در این روز تاریخی ساختار سیاسی و اجتماعی را از بنیه تغییر داد و موجبات استقرار نظامی اسلامی را فراهم کرد که بانی آن مردم و رهبریت آن امام خمینی (ره) بود.
اما مردم تنها با یک جمله تغییر نظام با قانون اساسی که از تصویب ملت خواهد گذشت، دلگرم و معتمد به نهاد و بنیان این نظام نوپا و تازه تأسیس شدند.
ولی با تولد نظام جمهوری اسلامی ایران حاکمیت اسلام بر حاکمیت شاهی و مستبدانه پیشی گرفت و این تنها وجه تمایز انقلاب خمینی بود.
مردم با دادن رأی اعتماد به این جمهوری نوظهور در حقیقت سبک و سیاق زندگی اسلامی را بر حاکمیت غیر برتری بخشیدند.
امروز بعد از گذشت تقریباً نیم قرن از آن روزهای انتخاب همه ساله مردم رأی اعتمادی دوباره به انقلاب خود میدهند و با حضور خود حماسه شکوهمند اولین انتخابات را گرامی میدارند.